X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
9 JUL
Jordi de Manuel

con Anna Maria Villalonga

Àcars (Obscura Editorial) és un recull d’onze històries connectades que es llegeixen com una novel·la breu i que reflecteixen el dolor, l’afecte, l’odi, l’esperança i la desesperació humanes davant els conflictes resultants d’una situació límit. 


L’àcar Sarcoptes miocardis, una espècie nova i letal que comença a parasitar els humans, ha obligat les autoritats a decretar mesures dràstiques. La gent ha d’abandonar casa seva i viure al carrer per evitar el paràsit, que ha envaït la majoria de llars. 

A la ciutat de Barcelona, parcs, places i carrers s’omplen de veïns que conviuen a la intempèrie, obligats a racionar menjar i aigua. Els cossos de bombers, a càrrec de l’anomenada operació Fahrenheit, treballen incansablement tot retirant mobles, matalassos, llibres i altres objectes domèstics on el paràsit prolifera, i incinerant-los a les platges. La nit de Sant Joan, la ciutat crema. 


Jordi de Manuel (Barcelona, 1962) és doctor en Biologia, professor i autor de disset novel·les de més d’un centenar de relats, sobretot de gènere negre i ciència-ficció. Ha estat guardonat amb diversos premis literaris i és creador de la saga de novel·les protagonitzades per l’inspector Marc Sergiot. És guanyador, entre d’altres guardons, de tres Ictineu, un premi Manuel de Pedrolo de Narrativa de Ciència-Ficció i d’un Premi Pere Calders. 

Anna Maria Villalonga (Barcelona, 1959) és una escriptora catalana, crítica de literatura i cinema, traductora, investigadora i professora de literatura catalana a la Universitat de Barcelona. Dirigeix el festival Tiana Negra. L'any 2018 va ser designada pel Govern de la Generalitat com a Comissària de l'Any Pedrolo, que va commemorar el centenari del naixement del prolífic escriptor català. Actualment forma part de la Junta de la Fundació Pedrolo. 


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09