X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
27 SEP
Josep Girós

con Carlos Zanón y Kiko Amat

Una gran distància separa el narrador de No robaràs d’aquells que anomena els seus pares. Una distància farcida de mentides, solitud i incomprensió; una distància que amaga certs fets d’un passat que abocà un matrimoni, que semblava tenir-ho i poder-ho tot, a viure una mort en vida de la qual els fou impossible sortir.

No robaràs és la reconstrucció minuciosa i inclement d’aquestes vides, d’aquest món de secrets i silencis. També és una mena d’autobiografia intel·lectual, una via d’escapament del pou al qual el narrador semblava condemnat, en què es tracten des de les banalitats més insignificants fins als grans temes de la condició humana.

Novel·la clàssica alhora que text postmodern, autobiografia alhora que ficció, assaig alhora que libel, No robaràs posseeix l’atracció irresistible d’un forat negre del qual, si goseu fer-ne la lectura, ni podreu ni voldreu escapar.

No robaràs és el relat d’un home que ha emprés una investigació legal, personal i intel·lectual per conèixer qui és, per què és com és, per què els seus pares eren com eren i perquè entre tots van convertir les seves vides en un infern.

A Finestres volem parlar d’aquesta novel·la-memòria-autobiografia postmoderna, que va aparèixer el gener d’aquest mateix any però creiem que no ha estat suficientment comentada. I ho farem en un acte de cel·lebració que comptarà amb la presència de l’autor, Josep Girós, acompanyat pels novel·listes Carlos Zanón i Kiko Amat, fans declarats de No robaràs.

Josep Girós (Tarragona, 1968), és arquitecte. Malgrat que No robaràs és la seva primera novel·la, Girós compta amb divuit anys de trajectòria literària. És autor d’un blog degà: O-TeArai. Obert el 2005, el seu blog és un compendi personal d’observacions i reflexions literàries que encara avui es manté actiu.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09