X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
9 MAR
Max

con Mery Cuesta

Què és un còmic que fa una mirada lúcida i sarcàstica dels debats mediàtics actuals. L’obra va guanyar el 1r Premi Finestres de Còmic en Català el 2022.

El seu autor, Max, presentarà Què a la Llibreria Finestres d’Art i Còmic acompanyat de Mery Cuesta.


Què

El protagonista d’aquest còmic és un home prototípic de mitjana edat en plena crisi existencial que, enlloc de fer el Camí de Santiago, es posa en marxa cap a la ciutat de Trapisonda, sempre acompanyat d’en Titola, la seva veu interior que l’acompanya i amb qui manté un diàleg constant.

El que comença sent un camí farcit d’expectatives, s’acaba convertint en un recorregut pels racons de la sàtira social. Max presenta un Teatre Gràfic on els personatges prenen la paraula i dialoguen sobre temes d’actualitat com la masculinitat tòxica, els influencers i les contradiccions del capitalisme.


Max (Francesc Capdevila) va néixer el 1956 a Barcelona. És autor de còmic i il·lustrador amb una llarga trajectòria professional. Va estudiar a l’Escola de Belles Arts Sant Jordi. El seu repertori gràfic inclou més de 30 obres publicades, a més d’haver rebut diverses distincions com el Premi Ignatz (1999), el Gran Premi del Saló Internacional del Còmic de Barcelona (2000) i el Premi Nacional de Còmic del Ministeri de Cultura (2007). Max és un autor traduït a nombroses llengües i és un dels exponents més destacats del còmic europeu.

Mery Cuesta va néixer el 1975 a Bilbao. És crítica d’art, comissària d’exposicions, dibuixant de còmics i docent. Com a crítica cultural, ha publicat articles a diversos mitjans nacionals i internacionals. Com a comissària, ha coordinat diversos projectes i exposicions al voltant de l’art contemporani i la cultura popular. En l’àmbit del còmic i la docència, dirigeix el Màster en Il·lustració i Còmic d’Elisava.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09