X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
16 MAY
País Valencià: El futur era això?

con Emma Zafón, Ricard Chulià y Joan Safont

El País Valencià, governat actualment per PP i VOX, està patint un retrocés en drets i llibertats que afecten molt especialment la cultura i la llengua catalana, i que ha fet encendre totes les alarmes arreu dels Països Catalans. Per parlar-ne, i per reflexionar sobre com podem rearmar-nos contra polítiques hostils que afecten la creació literària i periodística, Llibreria Finestres rep les autores valencianes Emma Zafón (Casada i callada) i Ricard Chulià (País Valencià: Eixida d’emergència), en un acte conduït pel periodista Joan Safont


Emma Zafón (Llucena, 1987) és periodista. Ha treballat a diverses redaccions del País Valencià, Catalunya i Aragó, i actualment és tècnica de Comunicació a l’administració pública. Ha publicat, juntament amb el DJ Chimo Bayo, la novel·la No iba a salir y me lie (2016), sobre la ruta destroy valenciana. Col·labora periòdicament amb El Salto Diario i Valencia Plaza, on centra part de les publicacions entorn de la identitat, el país i el gènere. El 2023 debuta en narrativa amb Casada i callada (Empúries) i el 2024 ha estat una de les contribuents a l’antologia sobre feminisme i nacionalisme Màtria o barbàrie (Angle Editorial). 

Ricard Chulià (Torrent, 1983) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat en l’àmbit de la comunicació política, en l’edició i en la docència. Observa i analitza l’actualitat des de mitjans com els diaris La Veu del País Valencià i El Punt-Avui o la revista Saó, entre d’altres. Així mateix, intenta incidir en aquesta actualitat i transformar-la des de la militància política en l’esquerra valencianista. Enguany, Ricard Chulià ha publicat l’assaig País Valencià: Eixida d’emergència (Editorial Afers). 

Joan Safont (Mataró, 26 de gener de 1984) és llicenciat en Dret a la Universitat Pompeu Fabra i màster en Periodisme Avançat i Reporterisme a la Universitat Ramon Llull. El 2012 va presentar el llibre Per França i Anglaterra: La Primera Guerra Mundial dels aliadòfils catalans. El 2014 va comissariar l'exposició Eugeni Xammar: el periodista que ens va explicar el món, del Palau Robert. Recentment ha signat un pròleg per la nova edició de Des dels turons a l'altra banda del riu, el llibre de presó del MHP Jordi Pujol, i ha publicat l’Estiu passat a l’editorial Comanegra. Actualment, Safont col·labora amb l’editorial Pòrtic. 


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09