X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
25 ENE
Ricky Gil i Pere Pons

con Alberto Valle

Ricky Gil, músic i autor de Qui toca aquesta nit? (Rosa dels Vents), memòria sentimental de concerts inoblidables, i el Pere Pons, periodista i autor de Round ’bout Tete (Libros del Kultrum), la biografia del més gran jazzman barceloní, conversaran, en un acte moderat per Alberto Valle, sobre per què la capital catalana era, és —¿i serà?— una ciutat d’escenaris.


Va haver-hi un temps en que Barcelona tenia escenaris gairebé a cada barri. On gaudir un concert era possible a locals petits, bars musicals i clubs selectes tant com a grans sales. Per aquelles taules van desfilar artistes d’arreu i en van néixer i sortir grans noms de mil i un estils musicals. Noms que van canviar a millor el món de la música. Noms que van escriure i interpretar sons amb poder de canviar vides. Noms que se celebren, s’estimen i es ballen.


Ricky Gil és músic a bandes com Brighton 64, Matamala o Top Models, el Ricky és alhora un activista musical —ha dirigit durant anys l’espai radiofònic Guitarra, baix i bateria Ràdio Silenci— i és autor dels llibres Bola y cadena, Enhorabona pel programa i el seu recent Qui toca aquesta nit, que recull la petjada emocional de 64 concerts viscuts en primera fila.

Pere Pons és periodista i crític musical, ha treballat Diari de Barcelona, La Vanguardia i El Punt Avui entre d’altres. Ha estat cap de redacció d’Ajoblanco i director de la revista Jaç. Professor d’Història del Jazz al Conservatori del Liceu és responsable dels programes L’Home del Jazz i Jazz amb Gel de Ràdio 4, autor de diversos llibres. Round ‘Bout Tete és la seva obra més recent.

Alberto Valle és escriptor i periodista per diverses capçaleres com Ruta 66, Coolt o The New Barcelona Post escrivint de música i cultura, és autor de diverses novel·les, l’última de les quals Todos habían dejado de bailar, premi L’H Confidencial 2022.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09