X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
8 ABR
Set anys de plenitud

TROBADA

Etgar Keret és un geni. Un autor de culte que, després de deu anys en guaret, torna a les prestatgeries catalanes gràcies a La Segona Perifèria. Per celebrar-ho, dos dels seus lectors més avesats —l’Anna Pazos i en Paul Sánchez Keighley— conversaran al voltant de Set anys de plenitud, les memòries de l’autor israelià més internacional.

Set anys separen el naixement del fill d’Etgar Keret de la mort del seu pare. Un temps en què l’adveniment de la nova vida coincideix amb un repunt d’un conflicte etern a l’Orient Mitjà i d’un temps en què el passat tràgic de la família truca a la porta en el moment menys pensat. Un temps en què la carrera d’escriptor porta a Keret a un anar i venir hilarant de festivals literaris arreu del món.

Taxis, avions, naixements, defuncions, maletes perdudes, signatures de llibres, parcs infantils, bodes ortodoxes, míssils Scud, la riallada més sonora, les llàgrimes més tendres i una família que podria explicar per si sola la realitat de tot un país conformen l’essència de Set anys de plenitud: la incursió tant inesperada com memorable de Keret en el terreny de les memòries i la no-ficció.

«Divertidíssim, esperançador, trist i ple de saviesa», llegim al Financial Times, «Set anys de plenitud és una commovedora exploració de la identitat: què significa ser pare, fill, germà, marit, escriptor, jueu, israelià». Publicada originalment el 2015 i editada per primer cop en català gràcies a La Segona Perifèria, Set anys de plenitud són unes memòries plenes d’humor, autoirionia, intel·ligència i delicadesa.                  

Etgar Keret (Tel Aviv, 1967) és un dels escriptors més originals de la nostra època. Ha escrit sis volums de relats traduïts a més de quaranta llengües, còmic, narracions infantils, guions televisius i ha dirigit una pel·lícula. Els seus relats han aparegut a The New York Times, The New Yorker, Le Monde, The Guardian, entre altres publicacions. L'any 2013 va aparèixer en català De sobte truquen a la porta (Proa).

Anna Pazos (Barcelona, 1991) és periodista i documentalista. Ha col·laborat amb mitjans com El País, Le Monde Diplomatique o Jacobin. També ha signat peces pels digitals Serielizados, Núvol i Soft Punk. Pel que fa al terreny audiovisual, Pazos és autora del documental de la BBC The Circle i presenta, juntament amb Júlia Bacardit, el podcast d’humor i cultura Les Golfes.

Paul Sánchez Keighley (Johannesburg, 1991) és periodista i traductor. Durant cinc anys va fer de corresponsal a Israel i l’Orient Mitjà per a diferents mitjans nacionals i internacionals, especialitzant-se en el judaisme, la cultura i la política de la regió. És el cofundador de l'empresa de traducció creativa Decody — House of Translation. Actualment viu a Barcelona amb la seva dona Sivan, el seu fill Adam i el seu gat Winston Churchill.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horario: 19:00h
Precio: Gratuito.
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09