X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
21 JUN
Talia Lavin

Trobada amb Pol Andiñach

*Esdeveniment amb traducció simultània de l'anglès al català.

«Em vaig veure obligada a ocultar la meva identitat per poder infiltrar-me en l’entorn del nacionalisme blanc», assegura Talia Lavin. L’autora de La cultura del odio visitarà Llibreria Finestres per parlar-nos de la seva investigació al voltant de l’extrema dreta digital. Lavin conversarà amb l’activista antifeixista Pol Andiñach.


Talia Lavin és el pitjor malson per a qualsevol reaccionari: una noia jueva sense pèls a la llengua i amb els coneixements necessaris per a posar cap per avall els responsables de l’odi online. Lavin s’ha endinsat en els racons ocults de la xarxa, allà on es reuneixen supremacistes blancs, íncels, nacionalsocialistes, extremistes cristians o els Proud Boys. Però com poden proliferar-hi, aquests grups, a Internet?

La cultura del odio és una exhaustiva i corprenedora investigació de tot plegat. A voltes, Lavin es fa passar per una nazi de cabell ros. Altres cops, per un pobrissó introvertit que pateix de celibat involuntari. Lavin posarà al descobert xarxes de joves extremistes i fins i tot un canal de YouTube, amb més d’un milió de seguidors, on una streamer de tan sols catorze anys fa proselitisme de la supremacia blanca.

Talia Lavin conversarà amb l’activista Pol Andiñach a la Llibreria Finestres sobre com l’antisemitisme, el racisme i el poder blanc es donen la mà en tot de subcultures digitals que estan començant a infiltrar-se en l’opinió pública, també a casa nostra.


Talia Lavin (Nova York, 1989) col·labora habitualment amb mitjans com The New Republic, The New Yorker o el Washington Post, principalment escrivint reportatges sobre l’extrema dreta. Lavin també ha escrit columnes a MSNBC Daily i GQ. Al New York Times van escriure que la seva prosa era furiosa, insolent i divertida alhora. La cultura del odio (Capitán Swing) és el seu primer llibre.

Pol Andiñach (Vilassar de Mar, 1991) és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va treballar com a periodista en el mitjà digital PlayGround i va impulsar el col·lectiu de comunicació Cuellilargo. Actualment coordina aquest grup en les seves diverses plataformes. Totohom pot ser antifa (Tigre de paper), un manual per lluitar contra el feixisme des de la no-violència, és el seu primer assaig.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09