X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
25 NOV
Tina Vallès y Carolina Montoto

LECTURA EN VEU ALTA

Per retratar la Barcelona que li agrada, Tina Vallès ha demanat en préstec un personatge a Italo Calvino: el memorable senyor Palomar. A El senyor Palomar a Barcelona (Anagrama, 2021), cada passejada amunt i avall per la ciutat i cada observació de l’anar i venir de la gent des del balcó de casa responen a una tria minuciosa i transmeten una mirada esmolada i alhora compassiva sobre les dèries de cadascú. El debut novel·lístic de Carolina Montoto (Barcelona, 1968), correctora de professió, és Lena al descobert (Les Hores, 2021), un simulacre de memòries d’una dona en la cinquantena que es pregunta, amb molt sentit de l’humor, què se n’ha fet de la seva vida.  

Tina Vallès (Barcelona, 1976) és escriptora, editora, traductora i correctora. Ha publicat diversos llibres, entre els quals La memòria de l’arbre, que li va valdre el Premi Llibres Anagrama de 2017, el Jean Monnet des Jeunes Européens i ha estat traduït a una quinzena de llengües. És autora també de nombrosos contes, un recull dels quals, El parèntesi més llarg, li va valdre el Premi Mercè Rodoreda. Autora també de llibres infantils, el seu darrer llibre per a primers lectors és Mira (Animallibres). Coedita el portal de contes Paper de vidre i col·labora regularment a Vilaweb. 

Carolina Montoto (Barcelona, 1968) és llicenciada en Història de l’Art i es dedica a la correcció editorial des de fa més de vint anys. Ha publicat una novel·la juvenil, Pol y Leopoldo, dos ojos y un destino (Mr Momo, 2018) i ha escrit diversos relats publicats a la revista Rosita.  


Horario: 19:00h
Precio: Gratuito.
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09