X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
7 MAR
Carlos Lanuza

amb Carlos F. Grigsby

Els DPR Barcelona Writing Grant són uns guardons a obra no publicada impulsats per DPR, un hub de recerca arquitectònica amb seu a Barcelona. Only the lull I like. A diary of the common és l'obra que es va endur el premi l'any 2021, i Finestres rebrà al seu autor: Carlos Lanuza. Presenta l’acte Carlos F. Grigsby


Only the lull I like. A diary of the common és una història, potser fictícia, potser real, —potser ambdues— que té lloc a la Barcelona de 1920, quan el Barri Xino era conegut com una zona de perduts.

En aquell indret hi havia una casa de barrets anomenada Madame Petit, un autèntic poti-poti de tota mena de gent: els rics, els pobres, els queers, els lladres... Travessar el llindar d'aquella porta significava entrar en un món totalment nou.

Only the lull I like. A diary of the common és l'obra guanyadora del DPR Barcelona Writing Grant 2021 en la categoria d'Arquitectura del Futur. El seu autor, Carlos Lanuza, vindrà a parlar-nos-en a la Llibreria Finestres en companyia de Carlos F. Grigsby.


Carlos Lanuza és doctor en investigació arquitectònica i ha cursat dos màsters: un de teoria i pràctica de disseny arquitectònic a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de l'UPC, i un altre de disseny d'interiors a ELISAVA. La seva tesi se centrà en els 15 darrers ants de la vida i l'obra de  Mies van der Rohe. Actualment és el corresponsal a Barcelona de la revista mexicana d'arquitectura Arquine.

Carlos F. Grigsby és un dels escriptors més prometedors de Nicaragua. El seu darrer llibre és Rilke y los perros (Visor Libros, 2022), un recull de poemes amb els quals en Carlos va ser guardonar amb el premi Ernesto Cardenal In Memoriam. Grigsby es doctor en Literatura Hispanoamericana per la Universitat d’Oxford. Actualment treballa com investigador a la Universitat de Colònia, Alemanya.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09