X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
7 MAR
Carlos Lanuza

con Carlos F. Grigsby

Els DPR Barcelona Writing Grant són uns guardons a obra no publicada impulsats per DPR, un hub de recerca arquitectònica amb seu a Barcelona. Only the lull I like. A diary of the common és l'obra que es va endur el premi l'any 2021, i Finestres rebrà al seu autor: Carlos Lanuza. Presenta l’acte Carlos F. Grigsby


Only the lull I like. A diary of the common és una història, potser fictícia, potser real, —potser ambdues— que té lloc a la Barcelona de 1920, quan el Barri Xino era conegut com una zona de perduts.

En aquell indret hi havia una casa de barrets anomenada Madame Petit, un autèntic poti-poti de tota mena de gent: els rics, els pobres, els queers, els lladres... Travessar el llindar d'aquella porta significava entrar en un món totalment nou.

Only the lull I like. A diary of the common és l'obra guanyadora del DPR Barcelona Writing Grant 2021 en la categoria d'Arquitectura del Futur. El seu autor, Carlos Lanuza, vindrà a parlar-nos-en a la Llibreria Finestres en companyia de Carlos F. Grigsby.


Carlos Lanuza és doctor en investigació arquitectònica i ha cursat dos màsters: un de teoria i pràctica de disseny arquitectònic a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de l'UPC, i un altre de disseny d'interiors a ELISAVA. La seva tesi se centrà en els 15 darrers ants de la vida i l'obra de  Mies van der Rohe. Actualment és el corresponsal a Barcelona de la revista mexicana d'arquitectura Arquine.

Carlos F. Grigsby és un dels escriptors més prometedors de Nicaragua. El seu darrer llibre és Rilke y los perros (Visor Libros, 2022), un recull de poemes amb els quals en Carlos va ser guardonat amb el premi Ernesto Cardenal In Memoriam. Grigsby es doctor en Literatura Hispanoamericana per la Universitat d’Oxford. Actualment treballa com investigador a la Universitat de Colònia, Alemanya.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09