X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
6 JUN
Courtney Zoffness

amb Mara Faye Lethem

Sortir de mare (La Segona Perifèria, 2023, traducció de Núria Busquet) aplega un conjunt d’assajos i reflexions sobre el món que envolta l’escriptora i investigadora de Brooklyn, Courtney Zoffness. A partir d’anècdotes vitals, l’escriptora es planteja dilemes històrics i morals: què hem heretat de les generacions anteriors biològicament, culturalment i espiritualment parlant? Què donarem en herència als que vindran? Fins a quin punt la realitat que ens envolta, el passat dels nostres pares, el pes de la cultura, es filtren en la part més íntima de la nostra existència? Un exercici d’introspecció que il·lumina amb mirada lúcida i intel·ligent el món que ens envolta. Conversarà amb la traductora literària i també brooklynesa afincada a Barcelona, Mara Faye Lethem.


Courtney Zoffness va guanyar el premi Sunday Times Short Story Award i va rebre dues beques d’investigació, de Center for Fiction i de MacDowell. La seva obra s’ha publicat a Paris Review Daily, The Southern Review, Longreads i en altres publicacions, i va aparèixer a la llista «Notable Best American Essays» el 2018 i el 2019. És professora a la Universitat de Drew i viu amb la seva família a Brooklyn, Nova York.

Mara Faye Lethem (Nova York, 1971) és escriptora i traductora literària del català i castellà a l’anglès. La seva trajectòria s’ha desenvolupat a les dues ribes de l’Atlàntic, tant als Estats Units com a Barcelona, on resideix. La seva nouvelle A Person’s A Person No Matter How Small es va publicar el 2020 amb Antibookclub. Les seves traduccions inclouen obres de Jaume Cabré, Marta Orriols, Jordi Nopca, Toni Sala, Max Besora i Irene Solà. Ha guanyat diversos premis, com el Spain-USA Foundation Translation Award i el Premi Internacional Joan-Baptista Cendrós, atorgat per Òmnium Cultural.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.

**Acte amb traducció simultània al català.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09