X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
2 NOV
David Gómez Simó

amb Sònia Boj Escobedo

“A l’espai, ningú pot sentir els teus orgasmes”, resa una de les frases promocionals d’Urbàs i Org: La sang dels Déus (Ed. SECC), un llibre eròtic, violent, amb sororitat i sonoritat, amb alcohol i altres substàncies al·lucinògenes, magnicidis, inclusió social i xocolata desfeta.


Urbàs i Org: La sang dels Déus narra els viatges per l’espai profund de la nau interestel·lar La Bella Xona i la seva tripulació, en lluita permanent contra el poder hegemònic de la Corporació Tinell i el Concili Fetiller Estel·lar. Quan un Déu Primigeni sorgit del passat remot posa en perill la galàxia, les heroïnes de l’univers Goblin uniran les seves forces per evitar un destí pitjor que la mort, en una esbojarrada història plena d’aventures i sensualitat.


David Gómez Simó és llibreter, massatgista i escriptor. Autor de A la llum d’una espelma (Edicions Secc 2018) i d’un munt de relats amb el Concili Fetiller, un col·lectiu d’autors que transita i investiga pels marges de la ficció especulativa alternativa i en català. Té la intenció que l’escriptura li permeti retirar-se o retirar-se per poder escriure, el que arribi primer. Assegura que les seves històries són autobiogràfiques.

Sònia Boj Escobedo, també membre del Concili Fetiller, és autora de la novel·la L’androide que podia estimar (Ed. SECC, 2022) i de nombrosos contes publicats en diverses antologies, com ara bé Sexe fora de norma (Ed. Raig Verd, 2023). Boj també ha publicat en les revistes especialitzades Catarsi i Freakcions, i ha estat guardonada amb el Premi Ictineu al Millor Conte escrit en català per Descodificació aberrant (2010) i el  Premi Solidari Hospital de Sant Pau per I tu per què no en dones? (2011).


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09