X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
28 OCT
El gran Gatsby

LECTURA EN VEU ALTA

Amb Ferran Ràfols, Ester Andorrà, Bernat Dedéu i els actors Nú Miret, Paula Blanco i Pep Planas.

No passa cada dia que es reediti un llibre com El gran Gatsby, de F. Scott Fitgerald, i cal celebrar-ho amb una festa. Una mica de Gin Rickey abans de començar per posar tothom a to, una conversa Gatsbyana entre l’editora Ester Andorrà, el traductor Ferran Ràfols i el lector Bernat Dedéu, i una mica de Gatsby i Zelda amb les veus dels actors Pep Planas i Paula Blanco.  

Atenció: A les 18.30h se servirà un còctel especial inspirat en la novel·la per a les assistents amb motiu de la presentació. 

— S'anima als convidats a acudir amb un dress code anys 20 per a viure l'experiència íntegrament.


El Gran Gatsby captura una època hedonista abocada a les ambicions desmesurades, l’era del jazz i la desesperació vital de la fi d’un estil de vida. Una obra mestra de la Generació Perduda del segle XX amb una escriptura fascinant i uns personatges crus i reals.

Francis Scott Fitzgerald va créixer en una família catòlica irlandesa. Va abandonar la carrera universitària i es va allistar a l’exèrcit, tot i que no va arribar a lluitar a la Primera Guerra Mundial. L’any 1920 va publicar la seva primera novel·la, En aquest costat del paradís, i es va casar amb Zelda Sayre, amb qui va viure a Nova York, París i la Riviera francesa, amb un estil de vida opulent que els va convertir en mites. Autor de més de cent seixanta relats i cinc novel·les, va passar els anys trenta a Hollywood, escrivint guions i relats en pèssimes condicions financeres. Va morir d’un atac de cor el 1940, als quaranta-quatre anys.  


Horari: 19:00h
Preu: Gratüit.
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09