X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
24 GEN
Ferran Grau

amb Àlvar Muñoz i Carlos Zanón

En Ludo, l’Uri i en Xapa són tres adolescents que surten de nit a veure què els ofereix Barcelona, que és poc menys que el seu territori de jocs i diversió. Als seus cors encara ressonen cançons i sentiments infantils, però també els atrau la parafernàlia feixista. La violència de les seves bretolades va en augment, fins que ensopeguen amb una persona sense llar que dorm en una oficina d’estalvis. Basant-se en el crim del caixer de Barcelona i homenatjant La taronja mecànica, d’Anthony Burgess, Ferran Grau presenta Hiperràbia (Angle Editorial, 2024), una novel·la singular, experimental i trasbalsadora, escrita amb un llenguatge propi (el xeno) i que interroga sobre la naturalesa de la violència.


Ferran Grau (Lleida, 1982) és periodista i escriptor. Ha publicat el recull d’entrevistes I jo, què pinto aquí? (Bcnpress, 2008) i el llibre La nit dels ignorants 2.0 (Angle Editorial, 2013). És autor de Dues cicatrius (Capital Books, 2016) i L’hivern del coiot (Crims.cat, 2020), i coautor de la sèrie detectivesca Cazeneuve (Capital Books, 2018 i 2019). Hiperràbia és la seva última novel·la. 

Àlvar Muñoz. Va estudiar filologia catalana a València. Col·labora amb diverses editorials fent informes de lectura i dirigint alguna col·lecció i per a mitjans fent crítica literària. Actualment és corrector i treballa a la Càtedra Josep Pla de Literatura i Periodisme de la Universitat de Girona. 

Carlos Zanón (Barcelona, 1966) és escriptor, crític literari i musical i articulista en mitjans com La Vanguardia, El País, Babelia, Ruta 66 o Rock de Lux. Com a poeta és autor d’El sabor de la teva boca borratxa (1989), Algunes maneres d’oblidar Gengis Khan (2004, Premi Ciutat de València, 2003), Rock’n’roll (2014) o Banc de sang (2017). Com a narrador ho és de títols com Tarda, malament i mai (2009, Premi Brigada 21 a Millor Primera Novel·la Negra de l’Any), No truquis a casa (2012, Premi València Negra a Millor Novel·la de l’Any), Jo vaig ser Johnny Thunders (2014 , Premi Dashiell Hammett, Salamanca Negra i Novelpol), Marley estava mort (2015), Taxi (2017) o Problemes d’identitat (2019) amb el personatge de Pepe Carvalho. La seva obra ha estat publicada als Estats Units, Alemanya, França, Itàlia, Grècia i els Països Baixos. És comissari del certamen BCNegra des del 2017.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09