X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
24 ENE
Ferran Grau

con Àlvar Muñoz y Carlos Zanón

En Ludo, l’Uri i en Xapa són tres adolescents que surten de nit a veure què els ofereix Barcelona, que és poc menys que el seu territori de jocs i diversió. Als seus cors encara ressonen cançons i sentiments infantils, però també els atrau la parafernàlia feixista. La violència de les seves bretolades va en augment, fins que ensopeguen amb una persona sense llar que dorm en una oficina d’estalvis. Basant-se en el crim del caixer de Barcelona i homenatjant La taronja mecànica, d’Anthony Burgess, Ferran Grau presenta Hiperràbia (Angle Editorial, 2024), una novel·la singular, experimental i trasbalsadora, escrita amb un llenguatge propi (el xeno) i que interroga sobre la naturalesa de la violència.


Ferran Grau (Lleida, 1982) és periodista i escriptor. Ha publicat el recull d’entrevistes I jo, què pinto aquí? (Bcnpress, 2008) i el llibre La nit dels ignorants 2.0 (Angle Editorial, 2013). És autor de Dues cicatrius (Capital Books, 2016) i L’hivern del coiot (Crims.cat, 2020), i coautor de la sèrie detectivesca Cazeneuve (Capital Books, 2018 i 2019). Hiperràbia és la seva última novel·la. 

Àlvar Muñoz. Va estudiar filologia catalana a València. Col·labora amb diverses editorials fent informes de lectura i dirigint alguna col·lecció i per a mitjans fent crítica literària. Actualment és corrector i treballa a la Càtedra Josep Pla de Literatura i Periodisme de la Universitat de Girona. 

Carlos Zanón (Barcelona, 1966) es escritor, crítico literario y musical y articulista en medios como La Vanguardia, El País, «Babelia», Ruta 66 o Rock de Lux. Como poeta es autor de El sabor de tu boca borracha (1989), Algunas maneras de olvidar a Gengis Khan (2004, Premio Ciudad de Valencia, 2003), Rock’n’roll (2014) o Banco de sangre (2017). Como narrador lo es de títulos como Tarde, mal y nunca (2009, Premio Brigada 21 a Mejor Primera Novela Negra del Año), No llames a casa (2012, Premio Valencia Negra a Mejor Novela del Año), Yo fui Johnny Thunders (2014, Premio Dashiell Hammett, Salamanca Negra y Novelpol), Marley estaba muerto (2015), Taxi (2017) o Problemas de identidad (2019) con el personaje de Pepe Carvalho. Su obra se ha sido publicado en Estados Unidos, Alemania, Francia, Italia, Grecia y Países Bajos. Es comisario del certamen BCNegra desde 2017.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09