X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
27 FEB
Imma Monsó

Trobada amb Carlota Rubio

Imma Monsó treu novel·la nova, La mestra i la Bèstia (Anagrama, 2023), ambientada al Pirineu ribagorçà dels anys seixanta. Una jove mestra arriba per treballar a l’escola d’un poble rural on descobrirà que les ferides del passat col·lectiu no són tan fàcils d’esborrar i que no n’hi ha prou amb l’afabilitat i la discreció perquè una comunitat ens deixi en pau.

Conversarà amb ella la periodista Carlota Rubio (Barcelona, 1997) graduada en Periodisme i Humanitats i coordinadora de la secció de Llibres de Núvol, el digital de cultura. Ha treballat en la comunicació d'art, l'edició de llibres i ha fet de jurat en concursos literaris. 


Imma Monsó (Lleida, 1959) és autora de nou novel·les, tres reculls de contes, un parell de llibres per a joves i una crònica. Ha guanyat els premis Prudenci Bertrana i Cavall Verd per Com unes vacances (1998); Ciutat de Barcelona per Millor que no m’ho expliquis (2003); Salambó, Maria Àngels Anglada, Terenci Moix i Scrivere Per Amore per Un home de paraula (2006), i Ramon Llull per La dona veloç (2012). L’any 2013 va obtenir el Premi Nacional de Cultura. La seva obra ha estat traduïda al francès, l’anglès i l’italià, entre altres llengües. Col·labora habitualment a La Vanguardia.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09