X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
27 FEB
Imma Monsó

Encuentro con Carlota Rubio

Imma Monsó treu novel·la nova, La mestra i la Bèstia (Anagrama, 2023), ambientada al Pirineu ribagorçà dels anys seixanta. Una jove mestra arriba per treballar a l’escola d’un poble rural on descobrirà que les ferides del passat col·lectiu no són tan fàcils d’esborrar i que no n’hi ha prou amb l’afabilitat i la discreció perquè una comunitat ens deixi en pau.

Conversarà amb ella la periodista Carlota Rubio (Barcelona, 1997) graduada en Periodisme i Humanitats i coordinadora de la secció de Llibres de Núvol, el digital de cultura. Ha treballat en la comunicació d'art, l'edició de llibres i ha fet de jurat en concursos literaris. 


Imma Monsó (Lleida, 1959) és autora de nou novel·les, tres reculls de contes, un parell de llibres per a joves i una crònica. Ha guanyat els premis Prudenci Bertrana i Cavall Verd per Com unes vacances (1998); Ciutat de Barcelona per Millor que no m’ho expliquis (2003); Salambó, Maria Àngels Anglada, Terenci Moix i Scrivere Per Amore per Un home de paraula (2006), i Ramon Llull per La dona veloç (2012). L’any 2013 va obtenir el Premi Nacional de Cultura. La seva obra ha estat traduïda al francès, l’anglès i l’italià, entre altres llengües. Col·labora habitualment a La Vanguardia.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09