X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
21 JUN
La Schubertíada

amb Victor Medem i Silvia Pujalte

Convidem a la Schubertíada a Finestres. Escoltarem les versions musicades per Schubert, Schumann i Wolf dels poemes de l’arpista de Johann Wolfgang Goethe, extrets del seu llibre Els anys d’aprenantatge de Willhem Meister (Edicions 62 en català, Cátedra en castellà). El director del festival, Victor Medem, i l’experta en lied, Silvia Pujalte, dialogaran sobre la figura de l’arpista i la seva història i també sobre les diferents versions musicals.


Víctor Medem és director del festival de lied Schubertíada. Fa més de 20 anys que treballa en l'àmbit de la gestió d'esdeveniments de música clàssica, festivals, gires i també gestió d'artistes.

Sílvia Pujalte és Doctora enginyera de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat professora a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Universitat Pompeu Fabra. Compagina la seva activitat com a enginyera amb la música; és autora del lloc web Liederabend, dedicat al món de la cançó de cambra, i imparteix cursos i conferències sobre cançó i òpera. Col·labora escrivint articles de divulgació i crítica musical en mitjans digitals com Núvol, Platea Magazine o Mundoclásico i impresos com la Revista Musical Catalana o Ritmo. És responsable de documentació i comunicació a la Schubertíada a Vilabertran.


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09