X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
21 JUN
La Schubertíada

con Victor Medem y Silvia Pujalte

Convidem a la Schubertíada a Finestres. Escoltarem les versions musicades per Schubert, Schumann i Wolf dels poemes de l’arpista de Johann Wolfgang Goethe, extrets del seu llibre Els anys d’aprenantatge de Willhem Meister (Edicions 62 en català, Cátedra en castellà). El director del festival, Victor Medem, i l’experta en lied, Silvia Pujalte, dialogaran sobre la figura de l’arpista i la seva història i també sobre les diferents versions musicals.


Víctor Medem és director del festival de lied Schubertíada. Fa més de 20 anys que treballa en l'àmbit de la gestió d'esdeveniments de música clàssica, festivals, gires i també gestió d'artistes.

Sílvia Pujalte és Doctora enginyera de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat professora a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Universitat Pompeu Fabra. Compagina la seva activitat com a enginyera amb la música; és autora del lloc web Liederabend, dedicat al món de la cançó de cambra, i imparteix cursos i conferències sobre cançó i òpera. Col·labora escrivint articles de divulgació i crítica musical en mitjans digitals com Núvol, Platea Magazine o Mundoclásico i impresos com la Revista Musical Catalana o Ritmo. És responsable de documentació i comunicació a la Schubertíada a Vilabertran.


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09