X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
2 OCT
Meritxell Cucurella-Jorba i Jaume C.Pons Alorda

VERMUT VERSAT

Verticalitat i delinqüència (Fonoll) i Riu, bèstia (Lleonard Muntaner) són els darrers poemaris de dos poetes (i grans traductors) amb una trajectòria considerable i una vessant rapsoda més que coneguda: escoltar els poemes de Meritxell Cucurella-Jorba i de Jaume C. Pons Alorda en directe serà un plaer doble, o triple, o múltiple! Amb vermut del Bar Watson.

Verticalitat i delinqüència és un llibre per força excessiu malgrat la seva brevetat. És la boira i és el cel clar, és allò que no s’acaba d’acabar. És amor extrem, vida extrema. Vertiginosament al límit del tot. Hiperbòlicament descarat.

De Riu, bèstia, Ester Xargay n’ha dit: «Jaume C. Pons Alorda, amb aquest Riu, bèstia, transmet al lector inquietuds metafísiques, poètiques, ontològiques, antropològiques, i encomana el delit de viure i d’estimar, humor i llibertat, ans, per damunt de tot, hi sentim la remor del seu neguit d’escriure.»

Meritxell Cucurella-Jorba

Poeta, dramaturga, traductora i eterna insurgent. A la feliç deriva d’un modernisme edènic, el dígraf del desitx ha creat nous mons, ha edificat intangibles i ha obert camins. Fundadora de l’(H)original i creadora de La Fàbrica Bella, esdeveniments com per(versos), PARNÀS (Poesia Apassionada Rimada-i-No Àcrata i Salvatge) o Delicadeses, art de tros, han esdevingut mite i certesa. Premi Jordi Domènech de traducció de Poesia el 2016 i Premi Màrius Torres de Poesia el 2020, entre altres.

Jaume C. Pons Alorda

(Caimari, 1984) és escriptor, traductor, editor i professor d’escriptura creativa. Els seus darrers llibres publicats són la novel·la Ciutat de Mal (Premi Pin i Soler i finalista del Premi Òmnium, Angle Editorial, 2019), la traducció del poema èpic El preludi de William Wordsworth (Premi Nollegiu i Premi Cavall Verd, Edicions de 1984, 2020) i el poemari Riu, bèstia (Lleonard Muntaner Editor, 2021).


Horari: 12:30h
Preu: Gratüit
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09