X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
10 JUN
Piscolabis amb l'Andreas Malm

Rebem la visita d’un víking suec que ens explicarà per què el món se’n va en orris (bàsicament, per culpa nostra, ja us ho avancem) i per què cal un “leninisme ecològic” per frenar-ho en sec. Autor de títols com El murciélago y el capital (Errata Naturae), Capital fósil (Capitán Swing) o Qui apagarà aquest incendi? (Tigre de paper), Andreas Malm mirarà d’explicar als lectors que l’acompanyin sopant els magnífics plans que té preparats per a tots nosaltres el capitalisme depredador.

*Activitat en anglès.

Què inclou el piscolabis?

Una selecció de vins, formatges (i més), gràcies als nostres amics i veïns de Monvínic Store. I una xerrada íntima amb Andreas Malm, a la terrassa de la llibreria, a porta tancada.

Andreas Malm

Andreas Malm és professor associat a la Universitat de Lund, Suècia. Les seves investigacions se centren principalment en diversos aspectes de la crisi climàtica. És autor de diversos llibres entre els que destaca ‘Fossil Capital: The Rise of Steam Power and the Roots of Global Warming’ (Verso, 2016), amb el que va guanyar el Deutscher Memorial Prize. Actualment forma part d’un projecte de recerca sobre tecnologies d’emissions negatives que es publicarà amb Rutgers University Press.


Horari: 21:00h
Preu: 20€
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09