X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits
9 NOV
Wu Ming-Yi

amb Víctor García Tur

Traduït a més de 14 idiomes, Ursula K. Le Guin va equiparar L’home dels ulls compostos (Editorial Chronos) amb el realisme màgic llatinoamericà.


L’Alice ha perdut el marit i el fill en un accident a la muntanya i ja no té esma per viure. L’Atrie s’ha de fer a la mar per complir amb el ritu dels segons fills de l’illa de Wayo-wayo. Ambdós semblen condemnats a morir, però una catàstrofe mediambiental a la costa de Taiwan provocarà que es coneguin. Aquesta trobada donarà un nou sentit a les seves vides.

Eco-ficció realista i mites dels aborígens taiwanesos conflueixen en L’home dels ulls compostos, un llibre que ens parla de com l’empatia, els records i l’escriptura poden guarir les ferides de l’ànima.


Wu Ming-Yi (Taoyuan, Taiwan, 1971) compagina l’escriptura amb la tasca de professor de literatura sinòfona a la Universitat Nacional de Dong Hwa. L’home dels ulls compostos, publicada el 2011 i traduïda a múltiples idiomes, és la seva novel·la més internacional i és un curós exemple de la seva sensibilitat artística i compromís mediambiental.

Víctor García Tur (Barcelona, 1981) és autor de Twistanschauung (2009), Els ocells (2016), Els romanents (2018), El país dels cecs (2019) i L’aigua que vols (2021). En col·laboració amb Emily McBride, ha publicat Misanderstunding (New Niu Press, 2014) i Afterword (2015). Els seus relats han aparegut en antologies com Veus de la nova narrativa catalana (2010).


*Assignació de seient per ordre d'arribada. Número de butaques limitat. Si en arribar no queden seients lliures, la seva reserva passa a ser dempeus.

**Acte amb traducció simultània del xinès al català.


Horari: 19:00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09