X
0 Artículos
Cesta
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LIBRERÍA
PARA
LEER
Finestres
Compartir
Guardar en favoritos
9 NOV
Wu Ming-Yi

con Víctor García Tur

Traduït a més de 14 idiomes, Ursula K. Le Guin va equiparar L’home dels ulls compostos (Editorial Chronos) amb el realisme màgic llatinoamericà.


L’Alice ha perdut el marit i el fill en un accident a la muntanya i ja no té esma per viure. L’Atrie s’ha de fer a la mar per complir amb el ritu dels segons fills de l’illa de Wayo-wayo. Ambdós semblen condemnats a morir, però una catàstrofe mediambiental a la costa de Taiwan provocarà que es coneguin. Aquesta trobada donarà un nou sentit a les seves vides.

Eco-ficció realista i mites dels aborígens taiwanesos conflueixen en L’home dels ulls compostos, un llibre que ens parla de com l’empatia, els records i l’escriptura poden guarir les ferides de l’ànima.


Wu Ming-Yi (Taoyuan, Taiwan, 1971) compagina l’escriptura amb la tasca de professor de literatura sinòfona a la Universitat Nacional de Dong Hwa. L’home dels ulls compostos, publicada el 2011 i traduïda a múltiples idiomes, és la seva novel·la més internacional i és un curós exemple de la seva sensibilitat artística i compromís mediambiental.

Víctor García Tur (Barcelona, 1981) és autor de Twistanschauung (2009), Els ocells (2016), Els romanents (2018), El país dels cecs (2019) i L’aigua que vols (2021). En col·laboració amb Emily McBride, ha publicat Misanderstunding (New Niu Press, 2014) i Afterword (2015). Els seus relats han aparegut en antologies com Veus de la nova narrativa catalana (2010).


*Asignación de asiento por orden de llegada. Número de butacas limitado. Si al llegar no quedan asientos libres, su reserva pasa a ser de pie.

**Acto con traducción simultánea del chino al catalán.


Horario: 19:00h
Más información: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09