X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Accedir
ENREGISTRAR-ME A FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
Compartir
Guardar en favorits

Sant Jordi
Destacats Sant Jordi: Còmic
per
Finestres
09.04.2024

1
El que més m'agrada són els monstres 2
Emil Ferris

La jove Karen Reyes continua buscant l'assassí de la seva veïna i acaba descobrint foscos secrets familiars. El recomanem perquè Emil Ferris ha invertit trilions d'hores a aquesta obra mestra.

2
Imbécil
Camille Vannier

Autoparòdia d'alguns dels moments més vergonyosos i humiliants de l'autora. La Larry David del còmic actual. Us agradarà si penseu que, en alguna ocasió, tots hem sigut éssers menyspreables.

3
La carretera
Manu Larcenet

Pare i fill es carreguen les motxilles al llom i decideixen anar tirant cap al sud; que a les nits del postapocalipsi fa rasca i la rebequeta del menut és de quan encara hi havia rebaixes i li entra tot el fred pels canells. Ens agrada perquè, tot i el mal rotllo pel tema extinció global, Larcenet té la cura de representar els ja extints carrets de supermercat metàl·lics, situant l'acció al futur alternatiu del passat, esvaint qualsevol sospita profètica possible.

4
El designio
Javier Pérez Andújar i Laura Pérez Vernetti

Una mort misteriosa, un capellà urgent, una amiga manca i tota la Barcelona postpandèmica i oculta que el teu cap pugui absorbir. Javier Pérez Andújar al guió i Laura Pérez Vernetti als llapis. Si això no et convenç, no et mereixes llegir-lo.

5
Friday
Ed Brubaker, Marcos Martín i Muntsa Vicente

Un Nadal en família normal i corrent per la Friday Fitzhugh: malediccions indígenes, sectes rurals, invocacions de l'inframón... Sense dinars indigestos, ni cunyats impertinents, ni bingos de sobretaula. Un folkhorror a l'ús, vaja. Segurament el primer "Young Adult" detectivesc per a molts des de La Penya dels Tigres o l'etern Conan. El de Gosho Aoyama, no el de l'espasa.