X
0 Artículos
Cistella
0 Artículos
X
Acceder
REGISTRARME EN FINESTRES
LLIBRERIA
PER
LLEGIR
Finestres
0
Compartir
Guardar en favorits
29 SET
Nadia Hafid

Trobada

Nadia Hafid, Premi a la Millor Autora Emergent de l’Associació de Crítics de Còmic amb El buen padre, torna amb Chacales, un còmic potentíssim que la consolida com una de les capdavanteres del novè art. Hafid desgranarà la seva nova obra a la Llibreria Finestres d’Art i Còmic.


Chacales

Tres personatges amb realitats del tot diferents estan a punt de detonar, literalment: tots tres pateixen de TEI, el Trastorn Explosiu Intermitent. D’on surt, aquesta ràbia incontrolable? Hi ha cap manera de redreçar-la? El cos comença a emetre escalfor, l’esquena i les temples s’amaren de suor, la pell de la cara s’envermelleix i les pulsacions s’acceleren sense aturador. Totes les alarmes han estat activades, i no hi ha manera de retenir tota aquesta ira.

Però qui són realment, aquests xacals? Ras i curt: tres persones que se senten incapaces de gestionar la frustració, la tristesa i la ràbia davant unes perspectives de futur inexistents. Quan el rebuig, la injustícia i la desigualtat s’imposen a la raó, tan sols queda una sortida: fer-ho explotar tot pels aires. Només Nadia Hafid podria presentar-nos uns personatges com els de Chacales: tres protagonistes amb les emocions tant a flor de pell que ni tan sols ells mateixos podran controlar-les.


Nadia Hafid (Terrassa, 1990) es va graduar a Belles Arts per la Universitat de Barcelona i va estudiar Arts Aplicades al Mur a la Llotja. Les seves il·lustracions han aparegut a mitjans com El País, el Diaria Ara, el New Yorker o el New York Times. L’any 2020 l’editorial Sapristi va publicar la seva primera novel·la gràfica, El buen padre, on Hafid parla d’immigració, de pares absents, i de com els sentiments soterrats ens articulen de dalt a baix.


Horari: 19.00h
Més informació: activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09